O nama

Fenix knjigovodstvo, obrt za knjigovodstvo i savjetovanje, nastao je 2012. godine sa sjedištem u Vukovaru, a djelokrugom rada na području čitave Hrvatske uspješno posluje već duže od 10 godina.

Naša je osnovna zadaća pouzdano i ažurno vođenje Vaših poslovnih knjiga, porezne i ostale evidencije u skladu sa važećim propisima u Republici Hrvatskoj, te obvezujućim mišljenjima Porezne uprave i drugih nadležnih tijela.

Stručni smo tim s višegodišnjim iskustvom na vodećim računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima, te u svakodnevnom radu koristimo najnovije tehnologije.

Svakom našem klijentu garantiramo pouzdanost, povjerljivost, poštivanje rokova, točnost te individualni pristup.

Za vrijeme dugogodišnjeg poslovanja stekli smo vještine za profesionalno vođenje poslovnih knjiga poduzeća, obrta, neprofitnih organizacija te slobodnih zanimanja iz svih sfera ekonomske aktivnosti.

Naš cilj je aktivnim pristupom zadovoljiti potrebe klijenata pružajući usluge knjigovodstva i drugog poslovnog savjetovanja na profesionalnoj razini, zasnovanoj na zajedničkom razvoju, znanju i iskustvu, uz dosljedno poštivanje svih domaćih i inozemnih zakonskih propisa.

Naša vizija i strategija je pružiti našim klijentima visokoprofesionalnu uslugu, zasnovanu na stručnosti i uzajamnom povjerenju, poštujući specifične zahtjeve i potrebe klijenata te na taj način postati vjerodostojan i pouzdan partner koji pomaže rastu i razvoju naših klijenata.

”Kvalitetno knjigovodstvo nije trošak, nego investicija!“